Limuzina Cadillac Escalade 2008

Cadillac Escalade 2008

Poate gazdui: 14-16 oameni
Culoarea autovehiculului: alba
Costul: 45-50 euro pe ora. 

Read more

Limuzina Cadillac Escalade 2008

Infiniti QX-56 2008

Poate gazdui: 18-20 oameni
Culoarea autovehiculului: Alba
Costul:  50-60 euro pe ora. 

Read more

Cadillac Escalade 2017

Cadillac Escalade 2017

Poate gazdui:18-20 oameni
Culoarea autovehiculului : perla alba
Costul: 60 euro pe ora.

Read more

Limuzina Cadillac Escalade 2008

Limuzin Hummer H2

Poate gazdui: 18-20 oameni
Culoarea autovehiculului: alba
Costul:  60-70 euro pe ora.

Read more

Cadillac Escalade 2010

Poate gazdui: 18-20 oameni
Culoarea autovehiculului : alba
Costul: 70-80 euro pe ora.

Read more

Limuzina Cadillac Escalade 2008

Volkswagen Passat CС 2013

Poate gazdui: 4 locuri
Culoarea autovehiculului: alba
Costul: 300 lei pe ora.

Read more

Limuzine in Moldova

Compania «Elite Limo» va invita sa luati in chirie limuzine in Moldova, pentru a avea o calatorie de neuitat in tara confortului si bunastarii. Prin geamurile automobilelor noastre veti putia vedea orasul cu alti ochi.

Inchirierea limuzine in Moldova cit si in toata lumea a devenit o necesitate esentiala si un atribut indispensabil al sarbatorii Dvs, ceea ce produce senzatia de lux si o atmosfera armonioasa. Exista doua lucruri de care nu trebuie sa uitati in ziua nuntii Dvs: primul este de a comanda o masina de nunta, iar al doilea exprimarea sentimentelor profunde fata de partener/partenera, pentru ca ziua nuntii sa devina de neuitat.

La compania «Elite LIMO» puteti inchiria limuzine pentru fiecare gust. Atat inchirerea lor cat si arenda masinilor de lux pentru escorta, va ofera posibilitatea de a avea un eveniment unic si original.
Inainte de incheierea contractului, luati cunostinta cu cerintele si regulile de arenda a limuzinelor.
 

Aveti unica ocazie de a arenda limuzine decorate cu gust, automobile de lux pentru persoane VIP. Fiecare client care viziteaza compania de inchiriere a masinelor de nunta «Elite LIMO», este tratat cu o atentie deosebita in ceea ce priveste alegerea autovehicolului, zi de nastere, intilniri la aeroport, fotografiere si filmari sau pentru orice alta ocazie speciala.

Unii prefera o zi de nunta cu glume, muzica tare si focuri de artificii, in timp ce altii, dimpotriva, o nunta linistita si pasnica. In acest caz si in celalalt, managerul nostru poseda experienta pentru a va ajuta sa faceti alegerea potrivita pentru sarbatoarea Dvs.

O importanta deosebita pentru ziua nuntii, aniversarii, intalnirilor la aeroport sau alta sarbatoare o are si alegerea fotografului, ale carui servicii sunt indispensabile in timpul petrecerii Dvs.

Facand comanda limuzinei, va puteti folosi de pachetul “Totul pentru nunta“, in care sunt incluse inregistrarea casatoriei la Oficiul Starii Civile, restaurante, saloane, rezervari sau inchirierea rochiilor de mireasa, fotografii – video, muzica si DJ, Tamada, flori pentru buchetele de nunta , invitatii la nunta, decorarea masinelor, decor pentru nunta si, nu in ultimul rand torta pentru miri.

Limuzina pentru nunta ta se transforma intr-un moment oportun si placut, deoarece dupa comandarea automobilei si dupa evenimentul tau, echipa serviciului nostru va organiza un gratar in onoarea si pentru sanatatea Dvs.

Astazi exista un sir de companii, ce presteaza servicii de arenda a automoilelor pentru nunta, reducind astfel preturile la serviciile noastre. Iar clientul are doar de cistigat din acest fapt. De aceea, in orice caz individual suntem gata sa negociem preturile pentru arenda.

Suntem gata sa oferim nu doar automobile pentru nunta, ci si sa va infrumusetam “caii de fier” cu baloane, buchete de flori pe capota si partile laterale, cu panglici, jucarii de plus imbracate in vestimentatie de nunta, si cu inele – toate acestea sunt disponibile la comanda.

Avem parteneri in domeniul hotelier si de distractii, cu care colaboram eficient. De asemenea, suntem gata sa deservim oaspetii Moldovei.


Stimati clienti compania “Elite Limo” ofera un sir de reduceri pentru limuzine in Chisinau: la dispozitia dumneavoastra stau masinile Infiniti QX-56 2008, Cadillac Escalade 2017, Cadillac Escalade 2008,  Lincoln, Mercedes ML, Hummer H-2.