Limo ParcLa dispozitia Dvs. sunt puse cele mai populare branduri de limuzine: Cadillac Escalade 2017, 2008, Infiniti QX56 2008, Hummer H2 2005, Lincoln. Pe paginile site-ului «Elite Limo» puteti selecta toate informatiile necesare despre inchirierea unei sau mai multor automobile pentru petreceri.

Compania “Elite Limo” dispune de o gama variata  de limuzine in Moldova: clasic-Lincoln Town Car si SUV-Cadillac Escalade, Infiniti QX56, Hummer H-2; sedan-Mercedes ML, Chrysler 300c. La cel mai mai inalt nivel este apreciat Cadillac Escalade drept cea mai buna alegere pentru evenimentul Dvs.

Compania noastra dispune de o lumizina foarte scumpa Infinity QX-56 – aceasta marca de automobile, precum si marca Lexus, este produsa in special pentru piata Americana. Salonul de o frumusete irepetabila al acestei limuzine lasa departe in spate concurentii datorita interiorului sau atit de calitativ si luxos.

 

Serviciul de arenda limuzinelor si autoturismelor pentru persoanele VIP si, nu numai, se face in prezenta unui sofer profesional. Serviciul de inchiriere a masinelor este accesibil 24 din 24 de ore.
Adaugator, oferim clientilor nostri, infrumusetarea vehiculului comandat, aceasta poate include inele mari, aranjarea buchetelor de flori pe capota si pe partile laterale a masinii. In plus, putem impodobi grila frontala cu jucarii moi (papusi, ursuleti de plus imbracate in costume de nunta).
Va oferim inchirierea limuzinelor “Elitelimo” si alte servicii conform standardelor nivelului european.
Care este visul fiecarei mirese in ziua nuntii? Desigur, rochia Cenusaresei cea superba, florile delicate, pantofii eleganti, dar si frumusetea splendida si unica a automobilului.
De regula nuntile au loc vara si toamna. Administratia “Elitelimo” lanseaza oferta de iarna pentru limuzine si automobile reprezentative. Reducerea pretului cu 20% va face ca dispozitia clientilor nostri sa creasca.

Compania noastra dispune de un serviciu special, si anume contractului de inchiriere limuzine chiar acasa la client. In acest caz este necesar sa vedeti toate pozele alesei limuzine, iar managerul nostru va poate oferi date concrete despre limuzina dorita si caracteristicile tehnice ale acesteia.
Parintii pe parcursul anilor se pregatesc de nunta copiilor sai. Dorinta de a petrece aceasta festivitate este prima in agenda lor, de aceea este atit de important ca ei sa aiba parte de o performanta si extraordinara limuzina pentru nunta. Salonul monstrului lung trebuie sa fie dotat cu conditioner vara-iarna si fotolii confortabile de piele. Limuzina alba frumoasa ofera un lux si rafinament suplimentar oricarei sarbatori. Tinerii casatoriti doresc sa aiba anume o limuzina de nunta. Este foarte important pentru mireasa ca trena sa-i fie dusa de paji, iar culoarea limuzinei sa fie alba. Unele mirese viseaza sa fie printese si sa aiba alaturi un print din basme, asemenea perechii frumoase din filmul Cenusareasa.In cadrul companiei noastre puteti beneficia de inchirieri de limuzine cu conditii convenabile.
In salonul limuzine lungi este instalat tot ceea de ce aveti nevoie si ce atrage clientii nostri: un televizor LED imens, un sistem DVD, laser show si multe altele. Printre clientii nostri se numara multe staruri ale estradei si cinematografiei autohtone si de peste hotare. In Moldova se bucura de o popularitate enorma masinile reprezentative, fiind inchiriate pentru sarbatori corporative sau pentru intilniri de afaceri. Pentru persoanele bogate este foarte important sa profite la sarbatoarea proprie de asemenea marci prestigioase precum ar fi Mercedes, Lexus, Infinity, Bentley.

Soferul elegant al masinii lungi are o experienta de conducere mare si se orienteaza bine in oras. Tinerii casatoriti se pot adresa la sofer pentru a alege ruta de calatorie, deoarece acesta stie cu siguranta locurile cele mai atractive din oras.