Unde se afla cel mai bun loc pentru o sesiune foto?

Unde se afla cel mai bun loc pentru o sesiune foto?

Adesea tinerii casatoriti se fotografiaza in parcul dendrariu, ce se afla in Chisinau pe strada George Enescu 5. Sesiunea foto in parcul dendrariu dureaza aproximativ 1,5 ore. Soferul limuzinei in timpul sesiunii foto gaseste un loc convenabil pentru parcare linga iesirea centrala din parc.

Daca tinerii casatoriti traiesc in sectorul Botanica al capitalei, iar restaurantul este comandat in acelasi sector, adesea sesiunea foto are loc in Gradina Botanica, care se afla in Chisinau pe strada Lesnaia 18. Sesiunea foto in Gradina Botanica dureaza aproximativ 1,5 ore.

 

Adesea fotografii la nunta propun tinerilor sa faca sesiunea in parcul Victoriei, tot aici se afla si Catedrala si Arcul de Triumf. Este un loc ideal cu un peisaj perfect pentru niste extraordinare fotografii pe fundalul limuzinei de nunta. Pentru aceasta sesiune foto veti avea nevoie de aproximativ 40-50 minute.

 

Mirele si mireasa adesea vin cu limuzina pentru a depune flori la Memorialul de Razboi, acesta fiind un loc memorabilsi ideal pentru serviciile foto si video. Timpul petrecut in acest complex este de circa 30-40 minute.

 

Parcul Stefan cel Mare atrage multi locuitori si oaspeti ai capitalei. In acest parc perechile de miri vin adesea sa se fotografieze, avind nevoide de nu mai putin de 30 minute.