Reguli de inchiriere de limuzine


Serviciu de inchiriere de limuzine in Moldova “Elitelimo” va ofera posibilitatea sa luati cunostinta cu regulile si obligatiile care urmeaza a fi respectate cind solicitati in arenda limuzine sau automobile VIP.

    La completarea contractului de arenda limuzina clientul este obligat sa comunice managerului ruta calatoriei.
    Pentru limuzine in Moldova se aplica regimul de viteza ce nu depaseste 50 km la ora cu scopul asigurarii confortului in timpul calatoriei. Viteza automobilelor este controlata digital cu ajutorul sistemelor GPS. Rugamintea fata de sofer de a spori viteza este inutila.

    In cazul iesirii din oras la pretul de inchiriere de limuzina se adauga si costul benzinei consumate in afara orasului.

    Fiecare client, efectuind comanda de automobil, trebuie sa stie modelul acestuia si numarul de inmatriculare de stat. Cu acest scop in contract este indicat paragraful cu aceste date.
     Numarul de pasageri in salonul limuzinei nu trebuie sa depaseasca capacitatea maxima a acestuia. Capacitatea este indicata in descrierea fiecarui automobil.

    Noi garantam deservirea doar in cadrul orelor rezervate. In cazul necesitatii prelungirii comenzii, timpul suplimentar este achitat conform tarifelor indicate in contract.

    Clientii nostri pot solicita prelungirea termenului de arenda doar daca lipseste o urmatoare comanda asupra acestui automobil. De aceea informatia data trebuie obtinuta din timp de la manager pentru a planifica corect timpul acestei plimbari cu limuzina prin oras.

    Completind contractul de inchiriere limuzine in Moldova, comanditarul trebuie sa ia in consideratie circumstantele imprevizibile, ambuteiajele si stationarile neplanificate.
     Clientul este obligat sa achite toate orele de arenda a limuzinei rezervate anterior. La diminuarea termenului de arenda a automobilelor dupa dorinta clientului, suma totala a comenzii nu se modifica.

     La rezilierea contractului suma achitata in avans nu se restituie.

     Clientul este obligat sa achite suma totala indicata in contract in ziua ceremoniei.

     Este interzisa lipirea abtibildurilor si acoperirea numarului de inmatriculare de stat.

     Este interzisa deschiderea sampaniei in interiorul salonului.
     Pentru vesela stricata clientul achita o taxa in plus.

     In cazul deteriorarii interiorului automobilului, comanditarul este obligat sa achite dauna.

     In timpul deplasarii este interzisa deschiderea usilor si iesirea prin ferestrele limuzinei.

     Este interzisa scoaterea veselei din limuzina.

     Nu lasati fara atentie obicetele personale: genti, posete, portmonee, ceasuri, telefoane mobile, obiecte pretioase, etc.
     Este interzisa folosirea focurilor de artificii in apropierea limuzinei.

     In caz de defectiune a automobilului, timpul de repaos nu se ia in consideratie.

     Nu este permisa aducerea in salon a obiectelor taioase.

    Este interzisa aducerea mincarii in salon: pilaf, frigarui, torta, guma de mestecat, cartofi pai si hamburger de la McDonald’s.

    Soferii companiei noastre au o experienta destul de mare de deservire a evenimentelor. Pentru a exclude probabilitatea rutei gresite, Dumneavoastra veti concretiza inca o data graficul deplasarii automobilului cu soferul.

    Limuzina pentru nunta sau automobilul VIP va fi decorata conform conditiilor stabilite in timpul completarii contractului de arenda. Va vom oferi decorare cu plata sau gratuita